Young ambassadors bacgkround

PŘIDEJ SE K AMBASADORSTVU HRY O KLIMA!

Maskot Hra o klíma
Studuješ a zajímáš se o problematiku změny klimatu? Jsi aktivní v nějaké zájmové komunitě (např. Skauti nebo v nějakém školním spolku)? Pohybuješ se na sociálních sítích jako ryba ve vodě? Chceš společně usilovat o klimatickou spravedlnost a nebojíš se říct svůj názor?

Kdo jsou ambasadoři*ky?

tým motivovaných mladých lidí, kteří chtějí pomoci inspirovat ostatní, nebojí se vykročit ze své komfortní zóny a zažít dobrodružství nejen na sociálních sítích. Lidé, kteří věří, že to má smysl a že skutečně můžeme něco změnit.

_JCH6816

Proč se mám stát ambasadorem*kou?

Záleží ti na udržitelné budoucnosti. Chceš získat nové dovednosti, seznámit se s inspirativními lidmi a jejich příběhy. Stát se součástí mezinárodního týmu. Chceš něco rozhýbat, zažít zábavu a pomoci motivovat ostatní, aby pochopili, že nám všem jde o stejnou věc. Chceš se angažovat v tématu klimatické změny, ale zatím nevíš jak.
Proč se mám stát ambasadorem/kou?

Co jako ambasador*ka získaš?

Staneš se dobrovolnicí*kem v našich dlouhodobých projektech, získáš nové zkušenosti, šanci realizovat své nápady a možnost podílet se na stále důležitějším globálním tématu, které nás všechny ovlivňuje. Zajistíme ti podporu, mentoring a propojení s experty. Prohloubíš své komunikační dovednosti, zúčastníš se mezinárodních výměn a kempů. Vyzkoušíš si jednání s vysokým politickým představitelstvem nejen v Bruselu. Zažiješ zábavu na festivalech a plno dalších zážitků. Jo, a náklady jdou na náš účet.

brussels-4056171_1280

Hra o klima! Na tahu před změnou klimatu byl mezinárodní projekt deseti partnerů z osmi zemí střední a východní Evropy, zaměřený na klimatickou osvětu. Českým partnerem projektu byla nezisková organizace Na mysli. Dnes na tento úspěšný projekt navazuje novými projekty.